KL1000 G3 - Getting Started Guide - Swedish

KL1000 G3 Komma Igång [SV]

KL1000 G3 är försett med en fabriksinställd masterkod (11335577) och funktionen Allmän användning är aktiverad. I det här läget förblir låset upplåst tills en användare anger sin 4-siffriga användarkod till låset. När samma 4-siffriga kod slås in igen, låses låset upp till nästa 4-siffriga kod slås in. Före användning måste två AAA-batterier sättas i genom att öppna låshandtaget, lossa säkerhetsskruven med den medföljande stjärnmejseln och vika det övre höljet åt sidan från handtaget.

ÄNDRA MASTERKODEN

#Masterkod 01  Ny Masterkod Ny Masterkod
Exempel : #11335577 01  2345678 12345678
Resultat : Masterkoden har ändrats till 12345678.

Fullständiga instruktioner för programmering och användning finns på vår supportwebbplats: codelockssupport.com

FUNKTIONER

Det finns två funktioner: Allmän användning (aktiverat som standard) och Privat användning. Genom att aktivera Privat användning förblir låset låst tills en giltig 4-siffrig användarkod anges. När en giltig användarkod anges öppnas låset och står öppet i 4 sekunder.

STÄLLA IN PRIVAT ANVÄNDNING

#Masterkod 26
Exempel : #11335577 26
Resultat : Privat användning har nu aktiverats. Standardkoden är 2244. Använd Program 02 för att lägga till eller ändra användarkoder.

STÄLLA IN ALLMÄN ANVÄNDNING

#Masterkod 24 ••
Exempel : #11335577 24
Resultat : Public Use har nu aktiverats.

LÄGGA TILL ELLER ÄNDRA EN ANVÄNDARKOD (PRIVAT ANVÄNDNING)

#Masterkod • 02 Användarposition (01-20) • Användarkod
Exemple : #11335577 02 01  9999
Resultat : Användarkoden i position 1 har ändrats till 9999.
       Anmärkning : Upp till 20 användarkoder kan läggas till. Använd Program 03 för att radera användarkoder.

NYCKELFÖRBIKOPPLING

En nyckel till förbikoppling finns att köpa separat*. Nyckeln till förbikoppling ger åtkomst till facket eller skåpet. Låshandtaget kan inte vridas. Om du förlorat masterkoden, måste processen för förlorad masterkod följas. Vi hänvisar till instruktionerna för programmering och drift på vår supportwebbplats.
*Inköpsbevis på KL1000 G3 kan krävas.

MONTERINGSANVISNINGAR

Byta befintlig låskam

1. Ta loss den befintliga låskammen.
2. Placera mallen på dörren och rikta in spindelhålet 16 mm (5/8”) över den ursprungliga låskammens hål och märk ut fästhålet.
3. Borra fästhålet 16 mm (1/4”).
4. Passa in KitLock i dörren .
5. Vid behov används packningarna (medföljer) för att centralisera låset.
6. Fäst låset i dörren med den stora fästmuttern.
7. Sätt i den övre fästbulten.
8. Välj kammen och sätt fast den med fästmuttern och låsbrickan. Lås muttern på plats genom att vika över brickans flikar.
9. Kontrollera funktionen:
      Allmän funktion: Låset är olåst som standard. Tryck in 2244 för att låsa låset. Skriv in 2244 igen för att öppna.
      Privat funktion: Låset är låst som standard. Skriv in 2244 för att öppna
10. Om låset fungerar korrekt, byt masterkoden och gör alla ändringar du behöver

Ny installation

1. Placera mallen på dörren och märk ut fästhålet 6 mm (1/4”) och spindelns hål 16 mm (5/8”).
       OBS : Kontrollera att fäst- och spindelhålets placering ger tillräcklig frigång för den valda låsdelen.
2. Borra båda hålen.
3. Fortsätt med steg 4-10 ovan.

GSG_KL1000G3_v1:1121