KL1000 Classic Aan de Slag [NL]

De KL1000 Classic wordt geleverd met een in de fabriek ingestelde Mastercode (11335577) en Gebruikerscode (2244), en de functie voor privégebruik is ingeschakeld.
In deze functie blijft het slot vergrendeld totdat een geldige 4-cijferige gebruikerscode is ingevoerd.
Na invoer van een geldige gebruikerscode gaat het slot open en blijft gedurende 4 seconden open.
Voor gebruik moeten twee AAA-batterijen worden geplaatst.

WIJZIGEN DE MASTER CODE
#Mastercode 01  Nieuw Mastercode  Nieuw Mastercode
Voorbeeld: #11335577  01  12345678  12345678
Resultaat: Mastercode is gewijzigd in 12345678.

GEBRUIK
Er zijn twee functies beschikbaar: Privégebruik (standaard ingeschakeld) en Openbaar gebruik.
Bij inschakeling van Openbaar gebruik blijft het slot ontgrendeld totdat een gebruiker zijn of haar eigen 4-cijferige gebruikerscode invoert.
Wanneer dezelfde 4-cijferige code opnieuw wordt ingevoerd, wordt het slot ontgrendeld totdat de volgende 4-cijferige code wordt ingevoerd.

ALGEMEEN GEBRUIK
#Mastercode  24
Voorbeeld: #11335577  24
Resultaat: Wisselende gebruiker.

PRIVÉ-GEBRUIK
#Mastercode  26
Voorbeeld: #11335577  26
Resultaat: Het slot keert terug naar de fabrieksinstellingsfunctie voor privé - gebruik.
De in de fabriek ingestelde gebruikerscode 2244 werkt nu totdat het slot opnieuw wordt geprogrammeerd.

INSTELLEN OF WIJZIGEN DE GEBRUIKERSCODE (PRIVÉ-GEBRUIK)
#Mastercode  02  Gebruikerscode
Voorbeeld: #11335577  02  9999
Resultaat: Nieuw Gebruikerscode 9999 is nu in werking.
Opmerking: Gebruik Programma 03 om gebruikerscodes te verwijderen.

INSTALLATIEHANDLEIDING

VERVAND HET BESTAANDE CILINDERSLOT DOOR KITLOCK
  1. Verwijder het bestaande cilinderslot.
  2. Plaats de sjabloonopening van 16 mm (5/8 inch) over de opening aan de linkerkant over het oorspronkelijke slot gat en markeer het bovenste gat voor bevestiging.
  3. Boor het bovenste gat van 6 mm voor bevestiging (1/4 inch).
  4. Monteer de KitLock aan de deur door de spindel door de opening van 16 mm (5/8 inch) te steken.
  5. Breng zo nodig vanaf de binnenkant van de deur een van de tussenstukken over de spindel aan om het slot in het midden uit te lijnen.
  6. Maak het slot nu vast door de grote moer op de spindel te draaien.
  7. Breng een van de bovenste bevestigingsschroeven aan (afhankelijk van de dikte van uw deur).
  8. Selecteer en monteer de slotschoot met behulp van de bevestigingsmoer en de vergrendelingsring. Vergrendel de moer door de twee uiteinden van de opvulring om te vouwen.
  9. Controleer nu op de werking van het slot met behulp van de in de fabriek ingestelde gebruikerscode 2244.
  10. Als het slot goed werkt, WIJZIGT U DE STANDAARD MASTERCODE 11335577 en de STANDAARD GEBRUIKERSCODE 2244 en programmeert u het slot met behulp van de bijgesloten programmerings- en bedieningsinstructies.

NIEUWE INSTALLATIE
  1. Plaats het sjabloon op de deur en markeer de bovenste opening van 6 mm (1/4 inch) en de onderste opening van 16 mm (5/8 inch).
    Opmerking: Zorg voordat u de gaten boort, dat de positie van de KitLock na montage voldoende ruimte openlaat voor de werking van de geselecteerde tand.
  2. Boor beide bevestigingsgaten.
  3. Ga door met de installatie vanaf stap 4 tot en met 10, hierboven.

GSG_KL1000Classic_v1:0122